Interim Management

INTERIM MANAGEMENT

Projectontwikkelaars, installatiebedrijven, bouwconcerns en opdrachtgevers kunnen bij mij terecht voor leiderschap en visie bij het realiseren van (zeer) complexe technische utiliteitsprojecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderwijsgebouwen, laboratoria en high-end kantoorgebouwen, maar ook aan passagiersterminals voor luchthavens en (academische) ziekenhuizen. Ik ben beschikbaar voor de tijdelijke invulling van een operationeel gerichte directie- of managementfunctie, als (technisch) projectdirecteur of als procesmanager. 

Mede dankzij mijn meer dan 35 jaar ervaring in de installatiebranche weet ik als geen ander hoe je een complex project tot een goed einde moet brengen. Dat wil zeggen: zonder restpunten en met een resultaat dat aan de verwachtingen van alle stakeholders voldoet.

Referenties

Mijn werkwijze

Als een pragmatische spin in het web ga ik voor je aan de slag, totdat we klaar zijn. Ik neem de verantwoordelijkheid en zet op basis van visie en in goed overleg de lijnen uit op het gebied van planning, mensen, contracten en de financiën. Doorlopend ligt bij alles wat ik doe de focus op de (lange termijn-)doelen van alle betrokkenen en stuur ik bij waar nodig. Daarbij steun ik vanzelfsprekend op mijn diepgaande inhoudelijke kennis en ervaring, maar minstens zo belangrijk zijn mijn vermogen knelpunten te herkennen, communicatie, transparantie en een goed netwerk.

Ik geloof dat onderling vertrouwen het fundament is van ieder project. Zowel tussen de opdrachtgever en uitvoerende partijen als tussen uitvoerende partijen onderling moet het goed zitten. Alleen dan kun je op elkaar bouwen en elkaar sturen richting een optimale oplevering. Daarom zoek ik altijd de verbinding. Niet alleen aan weerzijden van de tafel, maar ook op de bouwplaats of kantoorlocatie, door actief te coachen en mijn kennis en praktische knowhow te delen. 

Mijlpalen waar ik trots op ben

Projecten

Trots ben ik onder meer op het succesvol opleveren van het nieuwe Erasmus MC, waarbij ik als projectdirecteur de installatiecombinatie leidde. En ook wat hongerig, naar nieuwe hoogtes, en nieuwe uitdagende projecten.

Laten we kennismaken

Ben je dus op zoek naar een (tijdelijke) invulling van een operationeel gerichte directie- of managementfunctie, een (technisch) projectdirecteur of naar een procesmanager die partijen in een bouwproces bij elkaar weet te brengen? Laten we dan kennismaken.