Werkwijze

Werkwijze

In de installatiebranche, en met name op het gebied van complexe utiliteitsbouw, is vanzelfsprekend geen project hetzelfde. Niet alleen is ieder gebouw uniek, je hebt ook altijd te maken met specifieke stakeholders en partijen met unieke wensen en belangen. Daarom begint ieder project met het elkaar leren kennen, het opstellen van doelen en het analyseren van alle relevante aspecten. Vervolgens wordt een plan opgesteld en gaan we dat uitvoeren. Zowel het plan als de uitvoering zijn altijd maatwerk en bovendien onderhevig aan de dynamiek van ontwikkelingen uit de realiteit.

Ik kan je dan ook geen blauwdruk geven van mijn werkwijze. Wel kan ik garanderen dat ik altijd werk op basis van visie, grote inhoudelijke kennis en kunde, volgens principes als vertrouwen, transparantie en pragmatisme. En dat ik pas stop als we klaar zijn.

Laten we kennismaken

Ben je dus op zoek naar een (tijdelijke) invulling van een operationeel gerichte directie- of managementfunctie, een (technisch) projectdirecteur of naar een procesmanager die partijen in een bouwproces bij elkaar weet te brengen? Laten we dan kennismaken.